Tietoa kirjoittajasta

Tervetuloa lukemaan blogikirjoituksiani tänne tobaccofreedelco.com:iin. Minun nimeni on siis Jouni Puruskainen ja olen 37-vuotias mies keskeltä Suomea, eli Jyväskylästä.

Koko nuoruusikäni olen ollut kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista ja olen ollut paljon töissä myös terveysalalla. Sairaanhoitajan tehtävät jätin kun aloitin oman toiminimen ravintovalmentajana. Tällä hetkellä siis autan ihmisiä voimaan energisemmin ja toisaalta myös jättämään niitä huonoja tapoja (paheita) taakseen elämässä.

Tämä blogi on yksi harrastuksistani, joita minulla on aika monta. Blogia en tule kirjoittamaan päivittäin tai edes viikottain. Mutta sillon kun kirjoitan tänne, niin yritän laittaa asiaa myös ajatusta mukaan. Toivottavasti blogini herättää sinussa kysymyksiä ja ajatuksia. Silloin koen, että näistä kirjoituksistani on ollut todella jollekin hyötyä.

Oikein iloista päivänjatkoa sinulle! Muistetaan liikkua, nukkua ja syödä hyvin, sekä näiden lisäksi panostaa itseemme ja elämäämme. Nauti jokaisesta päivästä!